Wederom een succesvol Jasmin Peters Meidenvoetbaltoernooi 2018

Het zevende Jasmin Peters Meidenvoetbaltoernooi 2018 is weer erg gezellig en succesvol gebleken. Met maar liefst 44 teams en goed voetbal weer, was zaterdag 2 juni weer even de dag van Jasmin . De opbrengst van deze bijzondere dag is door de loterij en (ook persoonlijke) donaties al bijna €2000,- (still counting!) voor het Emma Kinderziekenhuis en het Ronald McDonald Fonds. Fantastisch!

Na het hijsen van Jasmins vlag mochten de MO-9, MO-11, MO-13 en MO-15 derde klasse teams het toernooi aftrappen en begon deze bijzondere dag. Er werd volop gestreden voor de bekers op de vier verschillende velden. Tussen de wedstrijden door werden er de hele dag loten verkocht door Tamara (Jasmins zusje) met vrienden en vriendinnen. Zij hebben uiteindelijk een prachtig bedrag opgehaald!

In de middag was het de beurt aan de enthousiaste teams uit de MO-15, MO-17 en MO-19 categorie om te strijden voor de bekers. De wisselbekers zijn dit jaar gegaan naar onze buren CSW MO-15-1 uit Wilnis en GVVV MO-17-2 uit Veenendaal. Nog van harte meiden!

Het enthousiasme bij de loterijen van 12:30 uur en 17:45 uur was weer geweldig. O.a. tickets voor Walibi, barbecues, restaurantbonnen en een gratis knipbeurt werden verloot. De loterij alleen al heeft ons bijna €1300- opgebracht!

Kortom, een zeer geslaagde en gezellige dag, waar we iedereen heel dankbaar voor zijn. Op naar volgend jaar!!

Wij noemen graag nog even: Alle vrijwilligers o.a. de scheidsrechters, de mannen en vrouwen van de Hertha kantine, EHBO’ers van EHBO Lucas Vinkeveen, de vriendinnen en vrienden die de hele dag lootjes verkocht hebben en foto’s/films gemaakt hebben.

Alle sponsoren: Drukkerij Avanti, De Groene Venen, Bart de Koning ontwerp, Jumbo Vinkeveen, ED&F Man Holding, Hairstudio Kaylee, Walibi Holland, Firma Ruizendaal en Zn,’ t Kruytvat, De Veensteker, Tony’s Chocolonely, De ijssalon uit Mijdrecht, Vink&Veen Media en natuurlijk SV HERTHA!

Lieve mensen: BEDANKT!

Tot slot: houd nog even onze website in de gaten voor de foto’s, de evt. films en het overhandigen van het geldbedrag opgehaald voor deze geweldige dag.