Een bomvol en super gezellig Jasmin Peters Meidenvoetbaltoernooi 2019

Het achtste Jasmin Peters Meidenvoetbaltoernooi 2019 is weer erg gezellig en succesvol gebleken. Met maar liefst 49 teams en weer dat vanaf 9 uur steeds beter werd, was zaterdag 15 juni weer even de dag van Jasmin . De opbrengst van deze bijzondere dag is door de loterij met evt. tikkies en verschillende ( team-) donaties al meer dan €1600,-. Dit bedrag wordt zelfs nog aangevuld tot € 3000,- door ED&F Man en is wederom  voor het Emma Kinderziekenhuis en het Ronald McDonald Fonds. Fantastisch!

Na het hijsen van Jasmins vlag mochten de MO-9, MO-11, MO-13 en MO-15 derde klasse teams het toernooi aftrappen en begon deze bijzondere dag. Er werd volop gestreden voor de bekers op de vijf verschillende velden. Tussen de wedstrijden door werden er  de hele dag loten verkocht door Tamara (Jasmins zusje) met vriendinnen. Zij hebben uiteindelijk een prachtig bedrag opgehaald!

In de middag was het de beurt aan de enthousiaste teams uit de MO-15, MO-17 en MO-19 categorie om te strijden voor de bekers. De wisselbekers zijn dit jaar gegaan naar onze buren CSW MO-15 en CSW MO-17-1 uit Wilnis. Nog van harte meiden!

Het enthousiasme bij de loterij van vooral 12:45 uur en ook die van 17:15 uur was weer geweldig. Naast het opgehaalde bedrag van deze loterij zijn ook de teamdonaties dit jaar heel bijzonder. Zo hebben de Stormvogels ijvv MO 13-1 een mooi bedrag extra ingezameld van 100 euro en heeft VSV Vreeswijk 50 auto”s gewassen om een bedrag van 376.55 euro te doneren.

Kortom, een zeer geslaagde en gezellige dag, waar we iedereen heel dankbaar voor zijn. Op naar volgend jaar op zaterdag 13 juni 2020!!

Wij noemen graag nog even: Alle vrijwilligers o.a. de scheidsrechters, de mannen en vrouwen van de Hertha kantine, EHBO’ers van EHBO Lucas Vinkeveen,  de vriendinnen en vrienden die de hele dag lootjes verkocht hebben en foto’s gemaakt hebben.

Alle sponsoren:  Drukkerij Avanti, De Groene Venen, Bart de Koning ontwerp, Wesley van ’t Hart, ED&F Man, Hairstudio Kaylee, Walibi Holland, Tony’s Chocolonely, De ijssalon uit Mijdrecht en natuurlijk SV HERTHA!

Lieve mensen: BEDANKT!

 

Geef een reactie