Zonnig en succesvol Jasmin Peters Meidenvoetbaltoernooi 2016

Het vijfde Jasmin Peters Meidenvoetbaltoernooi 2016 is een feit! Met maar liefst veertig teams en het zonnetje erbij was het zaterdag 28 mei drukker dan ooit. De opbrengst van deze bijzondere dag is nu al ruim €3500,- (still counting!) voor het Emma Kinderziekenhuis en het Ronald McDonald Fonds. Fantastisch!

Na het hijsen van Jasmins vlag mochten de D-, E- en F-teams het toernooi aftrappen, en hoe! Het fanatisme en enthousiasme van alle meiden was al bij de start merkbaar en verdween voor de rest van de dag niet meer. Er werd volop gestreden voor de bekers op de vier verschillende velden. Tussen de wedstrijden door werd er genoten van de hotdogs uit de hotdog-kar en de overige snacks uit de nieuwe kantine van SV Hertha.

In de middag was het de beurt aan de oudere meiden uit de C-, B- en A-categorie om te strijden voor de bekers. De wisselbekers gingen naar: Argon MC1, Hertha MB1.

Ook konden er de hele dag lootjes gekocht worden bij Jasmins vriendinnen. Het enthousiasme bij de loterijen van 12:30 uur en 17:30 uur was geweldig. O.a. tickets voor Walibi of een gratis knipbeurt werden verloot. De loterij alleen al heeft ons ruim €1300,- opgebracht!

Kortom, een zeer geslaagde en gezellige dag waar we iedereen heel dankbaar voor zijn.

Wij noemen graag nog even:

S.V Hertha , alle vrijwilligers o.a. scheidsrechters, de mannen en vrouwen achter de bar, EHBO’ers van EHBO Lucas Vinkeveen, de film- en cameraploeg bestaande uit Shiri Peters en mede-studenten van Hogeschool Utrecht en de vriendinnen van Jasmin die de hele dag door lootjes verkocht hebben.

Alle sponsoren: Rabobank, Fysiopraktijk van Bruggen, VOKU, Motion Gietvloeren, Drukkerij Avanti, SC Johnson, ’s Anders Eten en Drinken, Rendez Vous, Jumbo Vinkeveen, ED&F Man, De Bree, De Groene Venen, Blom & Blom, Koeleman Elektro, Bloemenboetiek John, The Readshop, Mondria, Trike Centrum Vinkeveen, VINK Bouw, Hairstudio Kaylee, Albert Heijn, ERU, Mars Nederland, Walibi Holland, MZ Beveiliging, Platimex, Junior & Binky’s Hotdogs, Boellaard, Poelier de Haan, De Groentehal, Hengelsport Vinkeveen, De Pijlstaart, Bart de Koning Ontwerp, Firma Ruizendaal, Van Der Wilt, Toplicht, Zwemschool Wetterwille, Promoprofessionals,Alexanderhoeve Vinkeveen en natuurlijk De Groene Venen

BEDANKT!

Tot slot: houd nog even onze Facebook-pagina in de gaten voor de foto’s, de aftermovie en het eindbedrag van deze geweldige dag. Tot volgend jaar!