WOW! Afgelopen zaterdag het 10-de Jasmin-toernooi met hoog bezoek!

Met prachtig maar warm weer, een geweldige sfeer, een appeltje voor de dorst én hoog bezoek kon de 10-de editie van het Jasmin Peters toernooi van 2023 alleen maar slagen! 

Afgelopen zaterdag 17 juni werd vanaf 8.30 uur het Jasmin Peters Meidenvoetbaltoernooi georganiseerd op de Hertha-velden in Vinkeveen. Vanwege de 10-de editie werden wij blij verrast met het bezoek van Robert ten Brink. Robert is ambassadeur van onze 2 goede doelen en benadrukte het belang van het Ronald McDonald Huis en Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Na een korte inleiding van Robert rond 11 uur bedankte hij de organisatie, vrijwilligers en sponsoren voor de jarenlange donaties en riep ieder op dit alsjeblieft te blijven doen. Hier sluiten wij ons natuurlijk bij aan! Vervolgens reikte hij de 1ste prijs bekers van het eerste voetbalblok uit, kreeg hij een rondleiding langs de loterij in de kantine en proefde hij de sfeer op de sportvelden. Hij was zichtbaar onder de indruk en nam steeds even de tijd voor het schudden van handen en het maken van selfies. Na ruim een uur nam hij snel afscheid om te gaan naar een volgende afspraak. Wat een vriendelijke, betrokken man met het hart op de juiste plek! 

53 teams (ook uit verre omstreken!) hebben in dit bijzondere toernooi hun beste beentje voorgezet om de prachtige bekers te bemachtigen. Na een hete, sportieve strijd gingen uiteindelijk de wisselbekers dit keer naar de MO-15 van Argon uit Mijdrecht en de MO-17 van FC Aalsmeer. Nog van harte gefeliciteerd meiden! 

De hele dag door was er een doorlopende loterij in de kantine, waarbij na het openen van de gekochte enveloppe gelijk bekend werd of er iets gewonnen was. Tickets van Walibi, prachtige planten, power-banks, lekkernijen, sport- en speelartikelen………. er was voor ieder wat wils. Sponsors, enorm bedankt!

De totale opbrengst van de dag is uiteindelijk een prachtig bedrag van €4000 geworden! Dit bedrag gaat 100% naar het Ronald McDonald Huis Amsterdam en Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Tikkies kunnen echter nog steeds via de QR-code gegeven worden. 

Wij willen graag Robert ten Brink en anderen bedanken die zich voor en tijdens deze dag heeft ingezet voor dit toernooi. Dankzij deze opbrengst brengen we wat liefde en afleiding voor het zieke kind in het ziekenhuis en helpen we ouders dichtbij hun zieke dochter/zoon te zijn. 

Lieve (voetbal-)vrienden, vrijwilligers (o.a. scheidsrechters en kantine-personeel) en sponsoren: Dank jullie wel namens al die zieke gezinnen. Door jullie hopen we het leed iets te kunnen verzachten en laten we weten dat we ze niet vergeten! 

De organisatie wenst jullie veel gezondheid en sportiviteit toe en we zien jullie graag volgend jaar weer terug. Tot dan!

Sponsoren: Drukkerij Avanti, De Groene Venen, F.A Ruizendaal & Zonen, Bart de Koning ontwerp, J.Berkelaar Bouwbedrijf B.V., Tuincentrum De Huifkar, ED&F Man, Walibi Holland en natuurlijk SV Hertha!