Bedankt lieve mensen en sponsors voor weer een prachtig Jasmin-toernooi!

Met zulk heerlijk weer, zo’n gezellige, sportieve sfeer en veel mooie gesponsorde prijzen kon het toernooi van 2022 alleen maar slagen!

Afgelopen zaterdag 11 juni was er voor de 9-de keer het Jasmin Peters Meidenvoetbaltoernooi op de Hertha-velden in Vinkeveen. Dit jaar hebben 33 teams hun beste beentje voorgezet om bij een super gezellig toernooi te voetballen en de prachtige bekers te bemachtigen. Na een sportieve strijd gingen de wisselbekers dit keer naar de MO-15 van CSW uit Wilnis en de MO-17 van AFC uit Buitenveldert. Nog van harte gefeliciteerd meiden!

De hele dag door was er een doorlopende loterij, waarbij ook op sommige items geboden kon worden. De hoogste bieder is aan het einde van de dag er vandoor gegaan met o.a. een reuze, unieke, promotie- voetbal (EK 2020), een Ajax T-shirt nr 14 of met de 2 VIP-tickets van een show/optreden in Ziggo-dome. Deze spannende touch is zeker voor herhaling vatbaar!

Wij willen graag iedereen bedanken die zich voor deze dag heeft ingezet voor dit toernooi met de 2 goede doelen. Zowel het RMC. Donaldhuis en het Emma-kinderziekenhuis zullen blij verrast zijn met de prachtige opbrengst tot nu toe van 2030 euro, wat zelfs nog verdubbeld wordt door een anonieme sponsor! Dankzij deze opbrengst brengen we wat liefde en afleiding voor het zieke kind in het ziekenhuis en helpen we ouders dichtbij hun zieke zoon/dochter te zijn.

Lieve (voetbal-)vrienden, vrijwilligers (o.a. scheidsrechters en kantine-personeel) en sponsoren: Dank jullie wel namens al die zieke gezinnen. Door jullie hopen we het leed iets te kunnen verzachten en laten we weten dat we ze niet vergeten!

De organisatie wenst jullie veel gezondheid en sportiviteit toe en we zien jullie graag terug op zaterdag 10 Juni 2023! Dit wordt dan de 10-de editie! Wanneer u verbeteringen of sponsorideeën heeft, laat het ons weten via onze mail. We willen er een groots en bijzonder toernooi van maken.

Tot dan!

Sponsoren: Drukkerij Avanti, De Groene Venen, Bart de Koning ontwerp, J. Berkelaar onderhoudsbedrijf, ED&F Man, Horizon trading, Ziggo-Dome, Hairstudio Kaylee, Walibi Holland, Ajax (Mick en Mark), Prinselijk Proeven Mijdrecht, anonieme sponsors en natuurlijk SV Hertha!